dr. sc. Kristijan Cinotti

INSOLVENCIJSKO PRAVO
Kako prepoznati je li neko poduzeće profitabilno i financijski stabilno?

Dr. sc. Kristijan Cinotti će kroz predavanje odgovoriti na pitanje na koji način financijaši procjenjuju profitabilnost i financijsku stabilnost poduzeća. Nadalje, prezentirat će se osnovne tehnike kao što su prinos na investiciju, razdoblje povrata (payback period), te ekonomska dodana vrijednost (EVA).

Dr. sc. Kristijan Cinotti je direktor poduzeća Mazars Cinotti koje se bavi revizijom, poreznim i financijskim savjetovanjem te računovodstvom. Dio karijere je proveo u internacionalnim revizorskim kućama na poslovima revizije i poreznog savjetovanja. Specijalist je za područje optimizacije poreznog položaja u zemlji i inozemstvu. Prošao je niz seminara i usavršavanja u zemlji i inozemstvu vezano uz poreze, računovodstvo, financije i reviziju. Licencirani je ovlašteni revizor, porezni savjetnik, procjenitelj i računovođa. Autor je ili koautor knjiga: “Što poduzetnici moraju znati o financijama?”, “Kako platiti manje poreza?”, “Leasing u praksi”, “Kako se pripremiti za nadzor Porezne uprave” i “Mazars – Porezni savjetnik”. Napisao je i nekoliko članaka iz područja spajanja poduzeća, leasinga i procjene vrijednosti.

O Mazarsu
Mazars je internacionalno integrirano partnerstvo specijalizirano za reviziju, računovodstvo, savjetodavne i porezne usluge. Urede ima u 91 zemlji, a u svojoj globalnoj mreži okuplja 40.400 stručnjaka, dok u uredu u Zagrebu zapošljava njih preko 90.

O predavaču
  • OVLAŠTENI POREZNI SAVJETNIK, OVLAŠTENI PROCJENITELJ, OVLAŠTENI RAČUNOVOĐA I OVLAŠTENI REVIZOR U MAZARSU
  • INSOLVENCIJSKO PRAVO
    Kako prepoznati je li neko poduzeće profitabilno i financijski stabilno?